کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

کمین مقاومت فلسطین برای نظامیان صهیونیست

۶ نظامی صهیونیست در کمین نیروهای مقاومت فلسطین در شمال کرانه باختری مجروح شدند و 1 فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست به شهادت رسید.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 19
کد خبر: ۱۹۰۰۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، نیروهای مقاومت فلسطین، صبح امروز (دوشنبه)، با نظامیان صهیونیست در شهر جنین (شمال کرانه باختری) درگیر شدند.

 

«سرایا القدس» شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد نیروهای مقاومت موفق شده‌‌اند یک بمب در مسیر خودروی ارتش رژیم صهیونیستی منفجر کنند و آن را از کار بیندازند.

 

لحظاتی بعد، رسانه‌های صهیونیستی خبر دادند نظامیان این رژیم در کمین نیروهای مقاومت به دام افتاده‌اند و ۵ نفر از آن‌ها مجروح شده‌اند.

 

براساس گزارش‌ها، بالگردهای ارتش رژیم صهیونیستی به محل درگیری ارسال شدند و نیروهای مقاومت همزمان این بالگردها را هدف حمله قرار دادند.

 

ارتش رژیم صهیونیستی برای مقابله رزمندگان مقاومت، نیروهای پشتیبان و تجهیزات بیشتری به محل درگیری ارسال کرد.

 

لحظاتی بعد، رسانه‌های فلسطینی خبر دادند تعداد نظامیان مجروح افزایش پیدا کرده و شمار آن‌ها به ۶ نفر رسیده است. وبگاه صهیونیستی «والا» این گزارش را تایید کرد و نوشت که شمار مجروحان به ۶ نفر افزایش پیدا کرده است.

 

منابع صهیونیستی حال برخی از نظامیان مجروح را «خطرناک» توصیف کردند.

 

این درگیری پس از آن آغاز شد که نظامیان صهیونیست، صبح امروز، به صورت ناگهانی وارد شهر جنین شدند. وزارت بهداشت فلسطین در بیانیه‌ای اعلام کرد ۲۲ فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست در جنین مجروح شده‌اند.

 

شبکه «الجزیره» به نقل از کادر درمان در فلسطین اشغالی خبر داد که یک جوان فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست در جنین به شهادت رسیده است./ فارس

ارسال نظر